Tarte aux petits pois

Tarte aux petits pois

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La pâte
  • de farine d'épeautre claire
    200 g
  • de beurre en morceaux (2 cm)
    75 g
  • d'eau
    50 g
  • de sel
    ½ c. à café
La garniture
  • de petits pois surgelés
    300 g
  • gousse d'ail
    1
  • œufs
    3
  • de mascarpone
    150 g
    150 g de ricotta
  • d'eau
    50 g
  • de menthe poivrée (env. 10 g), effeuillée
    ½ bouquet
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    1 pointe de couteau
  • de sel
    ½ - 1 de c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 561 kcal / 2330 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων