Ptysiowa piramida z kremem pomarańczowym (Croquembouche)

3.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 14ωρ.
16 porcji

Υλικά

Krem pomarańczowy
  • cukru
    140 g
  • skórka z 1 pomarańczy bez białych błonek (albedo), pokrojona na 3 cm kawałki
  • mleka
    1000 g
  • skrobi kukurydzianej
    100 g
    100 g skrobi ziemniaczanej
  • jajka
    4
  • żółtka
    4
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    2 łyżeczki
Ptysie
  • wody
    300 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    160 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • cukru
    20 g
  • mąki pszennej
    240 g
  • jajek
    6
  • woda do zwilżenia
Gorzka czekolada
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    500 g
Składanie croquembouche
  • cukier puder do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 487.9 kcal / 2041.2 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 47.5 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.5 g
Νάτριο 163 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων