Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portion

Υλικά

  • Brussels sprout trimmed and halved
    255 g
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    450 g
  • carrot peeled
    450 g
  • extra virgin olive oil divided
    3 ounce
  • salt divided, to taste
    2 ¼ teaspoon
  • rosemary, fresh
    2 sprigs
  • farro
    200 g
  • water
    680 g
  • lemon
    1
  • feta cheese
    60 g
  • dill, fresh plus extra to garnish
    3 - 5 sprig
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 254.2 kcal / 1063.7 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 28.4 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.9 g
Νάτριο 784.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων