Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami

Pełnoziarniste muffinki dyniowe z orzechami

4.1 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

  • orzechów włoskich, łuskanych
    80 g
  • wody
    400 g
  • dyni Hokkaido obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
    250 g
    250 g dyni piżmowej, obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
  • jajka
    2
  • napoju roślinnego (np. migdałowego, owsianego)
    100 g
  • oleju
    50 g
  • mąki pszennej pełnoziarnistej
    180 g
  • ksylitolu
    100 g
    100 g erytrytolu
  • proszku do pieczenia
    2 łyżeczki
  • cynamonu, mielonego
    2 łyżeczki
  • imbiru, suszonego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ¼ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 165.9 kcal / 693.9 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 21.2 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 103 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων