Bignè craquelin ai lamponi e cioccolato bianco

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Crema al cioccolato bianco
  • 150 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Ripieno di lamponi
  • 300 g di lamponi
    300 g di lampone surgelato
  • 30 g di zucchero
Crumble
  • 80 g di burro a temperatura ambiente, in pezzi
  • 70 g di zucchero grezzo di canna
  • 80 g di farina tipo 00
Pasta al vapore
  • 250 g di acqua
  • 90 g di burro in pezzi
  • 10 g di zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 150 g di farina tipo 00
  • 4 uova
Crema al cioccolato bianco
  • 250 g di mascarpone freddo
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo (προαιρετικό πεδίο) per servire

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.8 g
Λιπαρά 32.2 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.1 g
Νάτριο 219.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων