
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
748.2 kcal /
3130.3 kJ
Πρωτεΐνη
43.4 g
Λιπαρά
41.4 g
Υδατάνθρακες
48.6 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
405.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Health boost challenge
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1ωρ.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and mushroom rice
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
Καμία βαθμολογία
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.