
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
748.2 kcal /
3130.3 kJ
Πρωτεΐνη
43.4 g
Λιπαρά
41.4 g
Υδατάνθρακες
48.6 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
405.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Health boost challenge
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Chilli mussels with risoni
35 λεπτ.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Fragrant whole barbecued fish
2ωρ. 50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Salmon and fennel risotto
30 λεπτ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.