Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portion

Υλικά

Choux Pastry
  • water
    300 g
  • unsalted butter diced
    160 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • caster sugar
    20 g
  • plain flour
    240 g
  • medium eggs approx. 6 eggs
    350 g
Orange Custard
  • caster sugar
    140 g
  • oranges thin peelings of skin only
    2
  • milk
    1000 g
  • cornflour
    100 g
  • medium eggs
    4
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
Dark Chocolate
  • dark chocolate small pieces or callets
    500 g
Assembly
  • icing sugar
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 487.9 kcal / 2041.2 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 47.5 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.5 g
Νάτριο 163 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων