Συσκευές & Αξεσουάρ
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
16 portion
Υλικά
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
163 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
47.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMincemeat and Almond Tart
2ωρ. 15 λεπτ.
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2ωρ. 55 λεπτ.
Rich Lemon Ice Cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Panna Cotta
6ωρ. 15 λεπτ.
Coconut and Pistachio Delight
1ωρ. 5 λεπτ.
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12ωρ. 55 λεπτ.
Berry mousse
4ωρ. 50 λεπτ.
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2ωρ.
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2ωρ. 10 λεπτ.
Lollipops
40 λεπτ.
Deconstructed Lemon Tarts
30 λεπτ.
Fresh Fruit Tarts
7ωρ. 5 λεπτ.