Gluten-free Bread

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
635 g

Υλικά

  • long grain rice
    200 g
    basmati rice
  • dried soy beans
    100 g
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    5 g
    15 g fresh yeast, crumbled
  • psyllium husks
    15 g
  • cornflour, gluten-free
    50 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water for sprinkling

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 172.3 kcal / 720.8 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 35.3 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 372 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων