Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
sugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1071.3 kcal /
4482.2 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
80.2 g
Υδατάνθρακες
91.3 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.8 g
Νάτριο
222.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFloating islands
40 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2ωρ. 5 λεπτ.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24ωρ.
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9ωρ.
Pear and Blueberry Crumble
45 λεπτ.
Coconut and Pistachio Delight
1ωρ. 5 λεπτ.
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11ωρ. 5 λεπτ.
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
Καμία βαθμολογία