Συσκευές & Αξεσουάρ
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vanilla Ganache
-
white chocolate small pieces or callets250 g
-
double cream125 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel Sauce
-
sugar250 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
cream, min. 30% fat whipping or double cream200 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
puff pastry1 sheet
-
white vinegar1 Tbsp
Pecan Praline
-
pecan nut halves300 g
-
Demerara sugar250 g
-
water1070 g
-
unsalted butter cold, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
white vinegar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
222.5 mg
Πρωτεΐνη
10.1 g
Θερμίδες
4482.2 kJ /
1071.3 kcal
Λιπαρά
80.2 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
28.8 g
Υδατάνθρακες
91.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIrish Cream and Pistachio Fudge
4ωρ. 25 λεπτ.
Unbaked Marbled Cheesecake
4ωρ. 35 λεπτ.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12ωρ. 10 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Mango Ice Lollies
6ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6ωρ. 45 λεπτ.