Λουβιά ξηρά με λάχανα (μαυρομάτικα με σέσκουλα)

Λουβιά ξηρά με λάχανα (μαυρομάτικα με σέσκουλα)

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
6 μερίδες

Υλικά

  • λουβιά (μαυρομάτικα φασόλια), ξηρά
    400 γρ.
  • νερό όσο χρειαστεί για να γεμίσει ο κάδος 2 φορές μέχρι την ένδειξη των 2 λίτρων, και επιπλέον νερό για το μούλιασμα των λουβιών
  • λάδι (ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο), και λίγο ακόμα ελαιόλαδο για το σερβίρισμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    4 κ.σ.
  • λάχανα (σέσκουλα) φρέσκα, πλυμένα, κομμένα σε κομμάτια (3 εκ.)
    1 δέσμη
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • χυμό λεμονιού και λίγο ακόμα για το σερβίρισμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    30 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 283 kcal / 1196 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 553.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων