Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

Dumpling'ler
  • Çedar peyniri parçalara bölümüş (2-3 cm)
    50 g
  • maydanoz yaprağı, taze
    4 filiz
  • un
    140 g
  • tereyağı
    20 g
  • kabartma tozu
    1 tk
  • tuz
    ¼ tk
  • karabiber
    ¼ tk
  • süt
    40 g
  • yumurta
    1
Güveç
  • un
    70 g
  • dana kol küp küp kesilmiş (3.5-4 cm)
    800 g
  • tuz
    1 ¾ tk
  • karabiber
    ¾ tk
  • soğan ikiye bölünmüş
    150 g
  • zeytinyağı ekstra 4 yk zeytinyağı
    15 g
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    1
  • kekik, taze sadece yaprakları
    4 filiz
  • su
    500 g
  • malt birası
    500 g
    500 g sebze suyu
  • kültür mantarı dörde bölünmüş
    150 g
  • havuç orta boy, dilimlenmiş (5 mm)
    100 g
  • maydanoz (προαιρετικό πεδίο) sadece yaprakları, süslemek için

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Νάτριο 1516.7 mg
Πρωτεΐνη 54.1 g
Θερμίδες 3494.1 kJ / 835.1 kcal
Λιπαρά 40.1 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 53.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων