Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
2 porsiyon

Υλικά

Fermente Kırmızı Lahana
  • kırmızı lahana dörde bölünmüş
    300 g
  • tuz
    10 g
  • kırmızı şarap
    200 g
  • sherry sirkesi (bk. Öneriler)
    100 g
  • sumak
    1 tutam
  • tane karabiber
    2 adet
  • yıldız anason
    ¼ adet
  • karanfil
    1
  • defne yaprağı, kurutulmuş
    1
Kereviz Püresi
  • kereviz soyulmuş, küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
    260 g
  • tam yağlı süt
    130 g
  • krema, %35 yağ
    130 g
  • tuz
    5 g
Kızarmış Ördek Göğsü
  • su
    3300 g
  • tuz
    150 g
  • ördek göğsü, derili, kemiksiz (her biri yaklaşık 200 g, yan kısımlarındaki fazla yağları alınmış)
    2
Birleştirme
  • pancar suyu
    70 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş, soğuk
    60 g
  • mısır nişastası
    10 g
  • su
    10 g

Διατροφή ανά 2 porsiyon

Νάτριο 64767.6 mg
Πρωτεΐνη 80.9 g
Θερμίδες 7408.6 kJ / 1770.7 kcal
Λιπαρά 117.6 g
Φυτικές ίνες 11.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 66.8 g
Υδατάνθρακες 61.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων