午餐(杏鲍菇牛柳、蒜泥茼蒿、虫草花炖鸡、糙米红豆饭)

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • 红豆
    25 克
  • 糙米 ,洗净沥干
    25 克
  • 大米 ,洗净沥干
    40 克
  • ,蒸饭用
    120 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 蒸鱼豉油
    10 克
  • ,蒸煮用
    600 克
  • ,切片
    5 克
  • 虫草花 ,新鲜的
    10 克
  • ,鸡肉
    20 克
  • ,约1小撮
    2 克
  • ,蒸汤用
    160 克
  • 茼蒿 ,切段
    180 克
  • 5 克
  • 10 克
  • 牛里脊 ,切约1厘米丁
    50 克
  • 杏鲍菇 ,切约1厘米丁
    50 克
  • 莴笋 ,切约1厘米丁
    60 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 407 kcal / 2395.1 kJ
Πρωτεΐνη 34.1 g
Λιπαρά 14.7 g
Υδατάνθρακες 80.6 g
Φυτικές ίνες 13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 1641.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων