晚餐(滑口千张、清蒸大闸蟹、杭白菜和补气猪肝汤)

晚餐(滑口千张、清蒸大闸蟹、杭白菜和补气猪肝汤)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • 生抽
    10 克
  • 麻油
    5 克
  • ,蒸煮用
    600 克
  • 猪肝 ,切片
    20 克
  • 枸杞 ,约10颗
    3 克
  • 当归 ,可省略
    1 小片
  • 5 克
  • ,约1小撮
    2 克
  • ,蒸汤用
    160 克
  • 新鲜香菇 ,切片
    15 克
  • 小白菜 ,杭白菜
    180 克
  • 大闸蟹 ,选择约120克/只
    1 只
  • 5 克
  • 10 克
  • 甜椒 ,切丝
    50 克
  • 千张 ,切丝
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 577 kcal / 1351.5 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 41.7 g
Φυτικές ίνες 15.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 1327.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων