
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin sliced (½ in.)16 oz
-
button mushrooms sliced3 ½ oz
-
dry vermouth2 ½ oz
-
whole milk3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
whole grain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
corn starch1 heaping tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
226 kcal /
946 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAvgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Mediterranean Lamb Burger
45min
Cochinita Pibil
4h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Meatballs with tomato sauce
45min
Lemon Garlic Chicken
Ninguna valoración
Turkey Chili
45min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min