
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin sliced (½ in.)16 oz
-
button mushrooms sliced3 ½ oz
-
dry vermouth2 ½ oz
-
whole milk3 ½ oz
-
yellow onions halved2 oz
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
whole grain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
corn starch1 heaping tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
946 kJ /
226 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCochinita Pibil
4ωρ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Beef Tostadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2ωρ.
Ham and Veggie Pasta Salad
25 λεπτ.
Chicken Tetrazzini
40 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1ωρ.
Baked Chicken Nuggets
1ωρ. 15 λεπτ.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1ωρ. 5 λεπτ.
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 λεπτ.
Sticky Sesame Chicken
40 λεπτ.