Συσκευές & Αξεσουάρ
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
light sesame oil1 oz
-
yellow onion halved3 ½ oz
-
carrots cut into large pieces (1¾ in.)5 ½ oz
-
bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)5 ½ oz
-
soy sauce to taste1 oz
-
sugar (προαιρετικό πεδίο)2 tsp
-
large eggs4
-
homemade vegetable stock paste (προαιρετικό πεδίο)1 heaping tsp
-
white short-grain rice (18-20 min cooking time)12 ½ oz
-
water43 oz
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)14 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
478 kcal /
1999.9 kJ
Πρωτεΐνη
15.3 g
Λιπαρά
20.1 g
Υδατάνθρακες
58.6 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
664.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The basic cookbook
177 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς

The Basic Cookbook
176 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνArroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta alla gricia
30 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min