
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and Provolone Risotto
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
provolone cheese cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
prosciutto cut into pieces (1 in.)4 oz
-
arborio rice12 oz
-
dry white wine2 oz
-
beef stock paste1 tbsp
-
water28 oz
-
saffron (approx. 15-20 threads or to taste)1 packet/envelope
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16.49 g
Θερμίδες
2023 kJ /
483 kcal
Λιπαρά
26.26 g
Υδατάνθρακες
45.11 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Midweek Meals
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Loaded Pasta Sauce
30 λεπτ.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 λεπτ.
Vegetarian Japchae
45 λεπτ.
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 λεπτ.
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1ωρ. 20 λεπτ.
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Mushroom Risotto (TM6)
40 λεπτ.
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 λεπτ.
Mushroom Herb Parboiled Rice
1ωρ.
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 λεπτ.
Spanish Rice
35 λεπτ.