Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)

Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)

4.8 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
1 porcja

Υλικά

  • 1 jajko
  • 1 szczypta soli
  • 40 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
  • 30 g masła
  • 20 g erytrytolu (patrz wskazówka)
    20 g ksylitolu, (patrz wskazówka)
  • 10 g mąki migdałowej (patrz wskazówka)

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 599.4 kcal / 2507.8 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 52.3 g
Υδατάνθρακες 20.9 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.4 g
Νάτριο 247.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων