Fabada asturiana (ragoût espagnol de haricots blancs)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
    300 g
  • de jambon lacón, en un seul morceau
    100 g
  • de chorizo en un seul morceau
    100 g
  • de boudin noir en un seul morceau
    100 g
  • de lard fumé en un seul morceau
    100 g
  • d'eau et un peu pour faire tremper les haricots
    1400 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 351 kcal / 1471 kJ
Πρωτεΐνη 17.7 g
Λιπαρά 26.9 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Νάτριο 943.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων