
Συσκευές & Αξεσουάρ
Toastbrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Buchweizenmehl45 g
-
Reismehl (siehe Tipp)30 g
-
Wasser585 g
-
frische Germ20 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.500 g
-
Salz1 TL
-
Öl zum Einfetten2 TL
-
Milch zum Bestreichen1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
198 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
731 kJ /
175 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJoghurtbrötchen
30 λεπτ.
Lesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Sesam-Stangen
1ωρ.
Dinkel-Honig-Ringe
17ωρ. 40 λεπτ.
Pav-Buns
3ωρ.
Walnussbrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Mais-Buchweizen-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Bruschetta mit Pilzen und herbstlichem Gemüse
24ωρ.