Συσκευές & Αξεσουάρ
Toastbrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
12 Scheiben
Υλικά
-
Buchweizenmehl45 g
-
Reismehl (siehe Tipp)30 g
-
Wasser585 g
-
frische Germ20 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.500 g
-
Salz1 TL
-
Öl zum Einfetten2 TL
-
Milch zum Bestreichen1 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Νάτριο
198 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
731 kJ /
175 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Glutenfrei
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Dinkel-Körner-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.
Tomaten-Feta-Dip
5 λεπτ.
Gedämpfte Chorizo-Brötchen
2ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.
Brioche (glutenfrei)
2ωρ. 50 λεπτ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.