
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
mozzarella cheese grated400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
238.5 kcal /
997.9 kJ
Πρωτεΐνη
23.9 g
Λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
22.3 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.7 g
Νάτριο
1082.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Spiralize
25 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Malaysian Spiced Fried Chicken
4ωρ. 50 λεπτ.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 λεπτ.
Lemon Caper Potato Salad
1ωρ.
Stir-Fried Vegetables
15 λεπτ.
Stir Fried French Beans
15 λεπτ.
French Fries (Paul)
1ωρ. 15 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Asparagus Sauté
15 λεπτ.