Bouillon indien à la pâte tandoori

Bouillon indien à la pâte tandoori

3.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • oignon coupé en deux
    1
  • gousses d'ail
    5
  • de beurre
    25 g
  • de pâte tandoori
    2 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • carottes coupées en dés
    2
  • pommes de terre coupées en dés
    2
  • de petits pois surgelés
    100 g
  • de jambon dans le talon, en petits dés
    150 g
    150 g de jambonneau, en petits dés
  • œufs
    2
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 364.7 kcal / 1525.7 kJ
Πρωτεΐνη 18.4 g
Λιπαρά 15.5 g
Υδατάνθρακες 42.1 g
Φυτικές ίνες 10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 1451.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων