 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸肉圓
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
醬汁(海山醬)
- 
          在來米粉30 克
- 
          水300 克
- 
          味噌1 大匙
- 
          醬油1 大匙
- 
          番茄醬50 克
- 
          醬油膏2 大匙
- 
          甜辣醬1 大匙
- 
          黃砂糖1 ½ 大匙
內餡
- 
          豬絞肉150 克
- 
          豬後腿肉 切丁100 克
- 
          水50 克
- 
          米酒½ 大匙
- 
          醬油2 大匙
- 
          太白粉½ 大匙
- 
          五香粉¼ 茶匙
- 
          白胡椒粉1 茶匙
- 
          蛋白1 顆
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          紅蔥頭3 粒
- 
          油2 大匙
- 
          乾香菇 泡軟、切絲5 朵
- 
          熟竹筍 洗淨、切丁100 克
外皮
- 
          在來米 先與80克水浸泡4小時或隔夜80 克
- 
          水 (含料理和蒸煮用)1220 克
- 
          地瓜粉280 克
- 
          油 少許,刷油用
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1516 kJ  / 
                        362 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        66.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        米食萬歲
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    