Συσκευές & Αξεσουάρ
印度咖哩烤雞捲
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去皮雞胸 切塊(3 公分)500 克
- 
          匈牙利甜紅椒粉2 大匙
- 
          葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)1 茶匙
- 
          新鮮檸檬汁20 克
- 
          香蒜粉1 茶匙
- 
          乾薑粉1 茶匙
- 
          新鮮香菜葉4 大匙
- 
          原味優格140 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          墨西哥薄餅皮 ( Ø 22 公分)4
- 
          新鮮香菜葉 裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        2930.9 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        136.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5621.3 kJ  / 
                        1343.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        34.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        11.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        8.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        117.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        世界的捲餅
                        15 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    