 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
港式芋頭糕
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                1 完整食譜
              
            Υλικά
- 
          在來米粉120 克
- 
          玉米粉10 克
- 
          澄粉15 克
- 
          水 (含料理和蒸煮用)940 克
- 
          蝦米 先以熱水浸泡50 克
- 
          乾香菇 先以熱水浸泡25 克
- 
          廣式臘腸 (港式,約100克),切段2 條
- 
          芋頭 去皮、切丁(約1公分)800 克
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          五香粉½ 茶匙
- 
          白胡椒粉½ 茶匙
- 
          新鮮香菜 少許,裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 完整食譜
                    Πρωτεΐνη
                    
                        40.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4273 kJ  / 
                        1022 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        15.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        172.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        米食萬歲
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    