Spaghetti al pomodoro e funghi

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio di oliva
    25 g
  • dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di sale a piacere
    ½ - 1 cucchiaino
  • di aglio in polvere
    1 pizzico
  • di origano, secco
    1 cucchiaino
  • di peperoncino rosso, secco, macinato (προαιρετικό πεδίο) a piacere
    1 - 3 pizzichi
  • di pancetta a cubetti (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • di funghi champignon in fette
    80 g
    80 g di funghi champignon, dalla scatola, scolati, tagliati a fette
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di acqua
    550 g
  • di pasta secca tipo spaghetti
    300 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 367.3 kcal / 1536.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 63.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 469 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων