Piza de abóbora e maçã

Piza de abóbora e maçã

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 doses

Υλικά

Massa de piza
  • grão de trigo
    150 g
  • água
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, (8 g)
  • açúcar
    1 c. chá de
  • farinha tipo 65
    250 g
  • azeite
    25 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • cebola roxa cortada em rodelas
    70 g
  • abóbora-manteiga cortada em fatias finas (5 mm aprox.)
    300 g
  • fiambre em cubos
    100 g
  • azeite
    20 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • alecrim seco, picado
    ½ c. chá de
  • queijo Gruyère cortado em pedaços
    150 g
  • maçã s/ casca, cortada em quartos
    150 g
  • crème-fraîche
    200 g
  • cebolinho picado
    5 g
  • pimenta
    1 pitada de

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1460.9 mg
Πρωτεΐνη 30.9 g
Θερμίδες 3438 kJ / 821.7 kcal
Λιπαρά 37.5 g
Φυτικές ίνες 10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.4 g
Υδατάνθρακες 94.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων