Petti d'anatra Sottovuoto con cavolo rosso e purè di sedano

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di cavoli rossi il gambo rimosso, a pezzi
    300 g
  • di sale
    160 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di aceto balsamico
    100 g
  • di succo di mela
    100 g
  • grano di pepe nero
    2
  • anice stellato
    ¼ pezzo
  • chiodo di garofano
    1
  • foglia di alloro secca
    1
  • di sedano rapa pelati, a cubetti (3 cm)
    260 g
  • di acqua
    3310 g
  • petti d'anatra con la pelle (circa 200 g per pezzo, privato del grasso in eccesso)
    2
  • di latte
    130 g
  • di crème fraîche, min 30% di grassi
    130 g
  • di succo di barbabietole
    70 g
  • di burro freddo, a pezzi
    60 g
  • di amido di mais
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 819 kcal / 3426 kJ
Πρωτεΐνη 42 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 27 g
Νάτριο 31413 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων