Pâtes crémeuses à la courge, scamorza et pecorino

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de fromage scamorza coupée en morceaux (2 cm)
    70 g
  • de pecorino coupé en morceaux (2 cm)
    70 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de céleri (προαιρετικό πεδίο) coupé en morceaux
    60 g
  • de carotte coupée en morceaux
    60 g
  • d'huile végétale
    40 g
  • de chair de potiron coupée en morceaux (3 cm)
    270 g
  • d'eau
    1000 g
  • cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2
  • de cannelle, moulue (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 520.9 kcal / 2179.4 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 20.3 g
Υδατάνθρακες 65.3 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.5 g
Νάτριο 402.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων