Fonduta di Parmigiano Reggiano

Fonduta di Parmigiano Reggiano

4.7 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
    200 g
  • di latte
    250 g
  • di burro
    30 g
  • di farina tipo 00
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe + q.b.
    1 pizzico
  • tuorlo
    1
  • di panna (min. 30% di grassi)
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 357 kcal / 1494 kJ
Πρωτεΐνη 20.7 g
Λιπαρά 26.7 g
Υδατάνθρακες 9.1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων