Ravioli alle cinque P

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porzione

Υλικά

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1500 g di acqua
  • 20 g di sale e un po' di più per condire
  • 500 g di ravioli fresco, dall'armadio refrigerato
  • 1 cucchiaino di grani di pepe nero
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 100 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
    60 g di concentrato di pomodoro
  • 250 g di panna intera

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porzione

Θερμίδες 2376.6 kcal / 9943.6 kJ
Πρωτεΐνη 117.8 g
Λιπαρά 89.4 g
Υδατάνθρακες 269.7 g
Φυτικές ίνες 11.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 54.5 g
Νάτριο 2838 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων