Συσκευές & Αξεσουάρ
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263.7 kcal /
1103.1 kJ
Πρωτεΐνη
5.5 g
Λιπαρά
24.2 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
231.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nourish Your Gut
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 λεπτ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Mushroom Pâté
1ωρ. 30 λεπτ.
Cucumber and Mint Raita
25 λεπτ.
White Bean and Feta Dip
5 λεπτ.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Baba Ganoush
1ωρ.
Red Pesto
10 λεπτ.
Béarnaise Sauce
15 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
Salsa Verde
10 λεπτ.