Συσκευές & Αξεσουάρ
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
231.6 mg
Πρωτεΐνη
5.5 g
Θερμίδες
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Λιπαρά
24.2 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nourish Your Gut
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Thai Green Curry Paste
15 λεπτ.
Currywurst Sauce
30 λεπτ.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 λεπτ.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
BBQ Sauce
20 λεπτ.
Beetroot and Mint Jelly
1ωρ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Olive Spread
5 λεπτ.
Beetroot Houmous
15 λεπτ.
Red Onion Gravy
25 λεπτ.