Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • kale
    100 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • pumpkin seeds
    40 g
  • extra virgin olive oil (see tip)
    140 g
  • garlic clove
    1
  • nutritional yeast
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Greek yoghurt
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 263.7 kcal / 1103.1 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 24.2 g
Υδατάνθρακες 7.1 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 231.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων