Focaccia art sin gluten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 ración

Υλικά

  • 90 g de aceite de oliva
  • 540 g de agua
  • 1 pellizco de azúcar
  • 20 g de levadura prensada fresca
    7 g de levadura de panadería deshidratada
  • 200 g de harina de arroz
  • 100 g de fécula de patata
  • 15 g de psyllium en polvo
  • 10 g de sal
  • 50 g de cebolla roja en rodajas
  • 50 g de pimiento amarillo en rodajas
  • 50 g de ramilletes de brócoli pequeños
  • 50 g de tomates cherry en mitades
  • 40 - 50 g de aceitunas negras
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de hierbas provenzales secas

Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 1041 mg
Πρωτεΐνη 4.1 g
Θερμίδες 1557.1 kJ / 372.2 kcal
Λιπαρά 17.8 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.6 g
Υδατάνθρακες 49.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων