Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • parmesan en morceaux (3 cm)
    60 g
  • Pecorino Romano (προαιρετικό πεδίο) en morceaux (3 cm)
    30 g
  • d'oignon
    30 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    15 g
  • de guanciale en bandes (1 cm)
    150 g
    150 g de pancetta, en bandes (1 cm)
  • de pâte sèche, type spaghetti
    350 gramme
  • œuf de gros calibre
    1
  • de jaune d'œuf grande
    4 - 5
  • de sel
    ½ c. à thé
  • de poivre noir moulu frais et grossier
    2 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 607 kcal / 2540 kJ
Πρωτεΐνη 30.7 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 63.2 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων