Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 12ωρ.
16 porties

Υλικά

Gember-Limoenroomijs
  • gember geschild
    20 g
  • suiker
    50 g
  • limoensap
    150 g
  • eierdooiers
    3
  • room 40% vet
    125 g
  • melk
    125 g
Filodeeghoorntjes
  • filodeeg
    4 vellen
  • boter gesmolten
    50 g
Makreelmousse
  • gelatine blad
    1
  • room, 35% vet
    200 g
  • makreel gerookt, in stukken 2-3 cm
    125 g
  • visfumet
    50 g
Avocadocrème
  • limoensap
    20 g
  • avocado rijp
    1
  • olijfolie
    1 scheutje
  • peper, gemalen
    ¼ tl
  • zout
    ¼ tl
Afwerking
  • eetbare bloemen
  • erwtenscheuten

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 16 porties

Νάτριο 1682.3 mg
Πρωτεΐνη 60.7 g
Θερμίδες 11204.8 kJ / 2678 kcal
Λιπαρά 217 g
Φυτικές ίνες 10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 115.8 g
Υδατάνθρακες 135.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων