Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
24 stuks

Υλικά

Amandel en Poedersuiker
  • amandelpoeder
    95 g
  • poedersuiker
    95 g
  • water
    500 g
  • azijn
    50 g
Italian Meringue
  • suiker
    75 g
  • water
    20 g
  • eiwitten op kamerteperatuur
    2
  • voedingskleurstof zwart, in poedervorm
    1 el
Bloemkoolmousse
  • gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g
    3
  • eiwit
    1
  • zout
    1 snuifje
  • sjalot
    30 g
  • witte wijn
    1 el
  • witte chocolade callets
    25 g
  • bloemkoolroosjes
    200 g
  • room, min. 30% vet
    225 g
Afwerking
  • kaviaar (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • eetbaar bladgoud (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 stuk

Νάτριο 20.3 mg
Πρωτεΐνη 1.9 g
Θερμίδες 396.5 kJ / 94.8 kcal
Λιπαρά 5.8 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 9.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων