Spaghetti alla checca

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 70 g di olio di oliva
  • 1 spicchio di aglio tagliato in quarti
  • 600 g di pomodori maturi o San Marzano, a cubetti (1-2 cm)
    600 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 30 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1500 g di acqua
  • 450 g di pasta secca tipo spaghetti (tempo di cottura circa 11 minuti)
  • 100 g di Caciotta a cubetti
    100 g di Tilsiter, di formaggio d’alpeggio giovane o di mozzarella a cubetti
  • 200 g di mozzarella a cubetti
  • 1 mazzetto di basilico, fresco le foglie lavate e asciugate, tritate o strappate grossolanamente

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1897.9 mg
Πρωτεΐνη 28.6 g
Θερμίδες 2724.3 kJ / 651 kcal
Λιπαρά 31.4 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.9 g
Υδατάνθρακες 67.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων