Traditional Mooncake

Traditional Mooncake

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
24 piece

Υλικά

Crust
  • peanut oil or any vegetable oil
    80 g
  • golden syrup lyle's
    180 g
  • alkaline water approx. 3 g (see tips)
    1 tsp
  • cake flour or top flour, sifted
    320 g
Filling
  • rice wine or rose wine
    2 dashes
    2 tbsp sesame oil
  • salted egg yolks
    24 pieces
  • red bean paste or lotus seed paste filling
    600 g
  • cake flour for dusting
    dash
  • egg yolk
    1 piece
  • water
    ½ tbsp

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 piece

Νάτριο 37.4 mg
Πρωτεΐνη 5.6 g
Θερμίδες 936.1 kJ / 223.7 kcal
Λιπαρά 7.1 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Υδατάνθρακες 34.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων