Crab Tart

Crab Tart

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Pastry
  • black peppercorns
    1 tsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • plain flour plus extra for dusting
    220 g
  • unsalted butter cold, diced (2 cm)
    170 g
  • egg yolk from large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • plain flour plus extra for dusting
Filling
  • large eggs
    2
  • egg yolks from large eggs
    2
  • double cream
    280 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • Tabasco® sauce
    ½ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • crab meat (half brown, half white)
    450 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 575 kcal / 2404 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 44.2 g
Υδατάνθρακες 23.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων