
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 slices
Υλικά
Gluten-free Pastry
-
almond flour (see tip)150 g
-
buckwheat flour120 g
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
water4 ½ Tbsp
Filling
-
tinned artichoke hearts drained, halved240 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped100 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fresh basil leaves5 sprigs
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
firm tofu pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces400 g
-
almond milk1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
741.7 mg
Πρωτεΐνη
27.3 g
Θερμίδες
2011.7 kJ /
480.8 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
12.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
41.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrab Tart
2hod. 30min
Rainbow Flat Bread
Žádné hodnocení
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1hod.
Pizza Mummy
1hod. 20min
Leek Quiche
1hod. 20min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1hod. 45min
Cornish Pasty
1hod. 30min
Sausage Rolls
1hod. 10min
English Muffins
3hod.
Savoury Apero Stars
40min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1hod. 5min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14hod. 15min