Pain au romarin méditerranéen

Pain au romarin méditerranéen

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 portion

Υλικά

  • 20 g de romarin frais
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 400 g d'eau
  • 25 g de levure fraîche
  • 2 pincées de sucre en poudre
  • 600 gramme de farine de blé et un peu pour le Varoma Cocotte et le plan de travail
  • 60 gramme d'huile d'olive et un peu pour le Varoma Cocotte
  • huile d'olive pour la Cocotte Thermomix®
  • 1 c. à café jus de citron fraîchement pressé
  • ½ c. à café gros sel de mer

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 211.7 mg
Πρωτεΐνη 8 g
Θερμίδες 1072 kJ / 256 kcal
Λιπαρά 8.7 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Υδατάνθρακες 35.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων