
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns with cheese
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 piece
Υλικά
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
313.1 kcal /
1314.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
184.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate volcanos
55min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
ANZAC slice
1hod. 40min
Decadent dark chocolate brownies
1hod. 30min
Thirty second whole orange cake
1hod. 15min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Apple frangipane tart
1hod. 20min
Bee sting cake
6hod. 50min
Milk tart
3hod.
Lemon cake
2hod.