
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns with cheese
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 piece
Υλικά
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
184.5 mg
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Λιπαρά
12.3 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaklava cheesecake
25ωρ. 45 λεπτ.
Rum baba
3ωρ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Coconut and pistachio delight
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrot poppy seed muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1ωρ.
Fig and apricot tea bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.