Cotton soft Japanese cheesecake

Cotton soft Japanese cheesecake

4.3 507 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • butter to grease
  • cream cheese room temperature, cut into pieces
    250 g
  • vegetable oil
    80 g
  • caster sugar
    150 g
  • milk
    120 g
  • eggs separated, room temperature
    6
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
  • cornflour
    60 g
  • boiling water to bake
  • icing sugar to dust

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 376.5 kcal / 1581.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 28.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 175.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων