
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1429.5 kcal /
6003.5 kJ
Πρωτεΐνη
88.7 g
Λιπαρά
85.6 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.6 g
Νάτριο
3499.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick pulled pork in beer sauce
35 λεπτ.
Caprese omelette
30 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Japanese sizzling hotplate tofu
45 λεπτ.
Egg Salad Sandwiches
35 λεπτ.
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24ωρ. 40 λεπτ.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 λεπτ.
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 λεπτ.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 λεπτ.