
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1429.5 kcal /
6003.5 kJ
Πρωτεΐνη
88.7 g
Λιπαρά
85.6 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.6 g
Νάτριο
3499.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 λεπτ.
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2ωρ. 25 λεπτ.
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1ωρ. 10 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.