Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

3.9 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions

Υλικά

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Pizza bases
  • cauliflower cut into small florets
    500 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • egg
    1
Pizza topping
  • olive oil for brushing
    1 tbsp
  • pear thinly sliced
    ½
  • blue cheese crumbled
    100 g
  • prosciutto thinly sliced
    150 g
  • rocket leaves
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1429.5 kcal / 6003.5 kJ
Πρωτεΐνη 88.7 g
Λιπαρά 85.6 g
Υδατάνθρακες 75.5 g
Φυτικές ίνες 9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 46.6 g
Νάτριο 3499.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων