
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
3499.7 mg
Πρωτεΐνη
88.7 g
Θερμίδες
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Λιπαρά
85.6 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
46.6 g
Υδατάνθρακες
75.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoney soy tofu with steamed rice
40 λεπτ.
Garaetteok (Korean rice cake)
25ωρ. 45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.
Japanese sizzling hotplate tofu
45 λεπτ.
Egg Salad Sandwiches
35 λεπτ.
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24ωρ. 40 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 λεπτ.
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 λεπτ.
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1ωρ. 20 λεπτ.
Pâté en croûte
8ωρ. 45 λεπτ.
Caramelised leek and feta tart
2ωρ. 25 λεπτ.