
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜豆腐汤
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
红薯粉条 ,放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)100 克
-
油15 克
-
大白菜 ,切块300 克
-
水1300 克
-
老豆腐 ,切片250 克
-
盐2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
葱 ,切细末2 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
213 kcal /
894 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα