白菜豆腐汤

白菜豆腐汤

3.2 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 红薯粉条 ,放热水中泡软后沥干(泡水后约250克)
    100 克
  • 15 克
  • 大白菜 ,切块
    300 克
  • 1300 克
  • 老豆腐 ,切片
    250 克
  • 2 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ,切细末
    2 支

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 213 kcal / 894 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 8.4 g
Υδατάνθρακες 23.9 g
Φυτικές ίνες 5.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων