
Συσκευές & Αξεσουάρ
萝卜炖牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
姜 ,切片10 克
-
京葱 ,切段50 克
-
牛腩 ,切大块(5厘米),汆水洗净500 克
-
十三香炖肉料包30 克
-
水800 克
-
白萝卜 ,切大块(5厘米)500 克
-
盐2 茶匙
-
酱油 ,适量
-
红辣椒酱 ,适量
-
新鲜香菜 ,适量,取叶子,装饰用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
213 kcal /
893 kJ
Πρωτεΐνη
26.5 g
Λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα