酸菜鸭血炖豆腐

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
    100 克
  • 20 克
  • 中式酸菜 ,选着东北酸菜最佳,切丝
    300 克
  • 1400 克
  • 冻豆腐 切片
    150 克
  • 鸡鸭血 切片
    100 克
  • 2 茶匙
  • 切末
    1 根

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 198 kcal / 831 kJ
Πρωτεΐνη 7.4 g
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 27.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων