
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸菜鸭血炖豆腐
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
红薯粉条 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)100 克
-
油20 克
-
中式酸菜 ,选着东北酸菜最佳,切丝300 克
-
水1400 克
-
冻豆腐 切片150 克
-
鸡鸭血 切片100 克
-
盐2 茶匙
-
葱 切末1 根
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
198 kcal /
831 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
23.8 g
Υδατάνθρακες
27.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα