Συσκευές & Αξεσουάρ
卤煮火烧
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
烙面饼
-
面粉500 克
-
水210 克
-
油10 克
-
盐½ 茶匙
-
油 烙饼用
炸豆腐
-
卤水豆腐 切成1厘米的薄片200 克
-
油 适量,煎炸用
卤煮
-
水2800 克
-
1 汤匙 十三香粉十三香炖肉料包1 包
-
猪小肠 切段150 克
-
猪肺 切小块150 克
-
料酒1 茶匙
-
黄豆酱1 汤匙
-
生抽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
新鲜香菜3 支
-
蒜头 切末4 粒
-
芝麻酱2 茶匙
-
韭菜花酱1 茶匙
-
红腐乳1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
28.3 g
Θερμίδες
2097 kJ /
501 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Υδατάνθρακες
73.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα