Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 230 g de harina de maíz precocida
  • 4 huevos
  • 230 g de cebolla en cuartos
  • 130 g de aceite de girasol
  • 250 g de leche entera fría
  • 1 - 2 cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de mozzarella fresca (con el líquido)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 852.5 mg
Πρωτεΐνη 16 g
Θερμίδες 2144.2 kJ / 512.5 kcal
Λιπαρά 34.7 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Υδατάνθρακες 35.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων