Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 3ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di spinaci freschi precedentemente lessati, ben strizzati
    70 g
    70 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati, ben strizzati
  • di acqua
    145 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
  • di farina manitoba
    100 g
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di sale
    5 g
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di rucola
    75 g
  • di bresaola
    75 g
  • di Grana Padano in scaglie
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 713.3 kcal / 2984.8 kJ
Πρωτεΐνη 36.4 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 100.1 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 1796.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων